Een klacht als stijfheid in de hand komen wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland heel vaak tegen. Dat komt omdat dit een veelvoorkomend symptoom is van het Carpaal Tunnel Syndroom. Tijdens de intake noteren wij uw klachten en de bijbehorende symptomen, om op die manier de beste start te geven aan de behandeling die u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland kunt krijgen om uw Carpaal Tunnel Syndroom, succesvol te behandelen. Ervaart u stijfheid in de hand en herkent u zich in sommige symptomen die horen bij het Carpaal Tunnel Syndroom? Maak dan gauw een afspraak bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland.

Hoe werkt Stijfheid in de hand of wat zijn de symptomen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland wordt vastgesteld of er sprake is van stijfheid in de handregio. Bij het Carpaal Tunnel Syndroom is de mediane handzenuw bekneld in de carpale tunnel en als gevolg daarvan ervaart men stijfheids-klachten in de handregio. U krijgt bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op een instructieposter te zien, wat er precies gaande is, in de getroffen hand/polsregio. Vaak horen wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland, dat mensen stijfheid klachten ervaren in de ochtend, alsof de hand even op gang moet komen. Gelukkig bent u hiervoor bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan het beste adres!

Waarom is het belangrijk om Stijfheid in de hand te laten behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland weten wij dat als u klachten heeft, er niet lang gewacht moet worden. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied weten wij wat de beste behandelmethode is. De oplossing is er, dus loop niet onnodig lang door met deze klachten. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werkt al ruim 10 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS) en de resultaten zijn enorm goed. Mocht u interesse hebben of zo snel mogelijk willen starten met een behandeling, neem dan contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland. Of kijk op onze website voor meer informatie en het gratis E-book.

Wat zijn de consequenties als je Stijfheid in de hand niet laat behandelen?

Het risico van te lang doorlopen met een klacht als het Carpaal Tunnel Syndroom, is dat de kans bestaat dat de beknelde zenuw beschadigd raakt. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland adviseert daarom om niet lang door te lopen met deze klachten. Mede daarom start Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland direct bij de eerste afspraak de behandeling om snel resultaat te boeken. Neem daarom contact op met Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland en start de behandeling van uw Carpaal Tunnel Syndroom klachten. Bel ons gerust voor vragen of het maken van een afspraak.

Hoe kan je Stijfheid in de hand laten behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland behandelen wij al ruim 10 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS). Inmiddels zijn duizenden patiënten op deze wijze van hun klachten afgekomen. De behandeling is goed te verdragen en is tevens pijnvrij. Mogelijk krijgt u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland het advies om (indien u ’s nachts klachten ervaart) bij de therapie een polsbrace te combineren. Dit wordt bij de eerste afspraak met u doorgenomen (als dit nodig is). Als u verdere informatie wilt hebben, bel het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.