Het afwisselend hebben van warme en koude handen is een typerend symptoom waar het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland mee bekend is. Indien u ons centrum bezoekt voor de diagnose en behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom, dan starten wij met een vraaggesprek (anamnese).

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland horen wij dan vaak van patiënten welke symptomen -zoals bijvoorbeeld het hebben van afwisselend warme en koude handen- zij ervaren bij de klachten die horen bij het Carpaal Tunnel Centrum Syndroom. Als de klachten overeenkomen met het Carpaal Tunnel Syndroom, dan ondergaat u meteen bij uw eerste afspraak bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland al de behandeling.

Waarom heb ik afwisselend warme / koude handen?

Bij het Carpaal Tunnel Syndroom is de mediane handzenuw bekneld. Wij geven u hierover bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland nauwkeurige informatie met behulp van onze praktijkfolder. Regelmatig horen wij dat patiënten afwisselend warme/koude handen hebben. Daarnaast worden er als gevolg van deze zenuwbeknelling nog andere symptomen aangegeven, zoals pijn, tintelingen, gevoelsstoornissen en spierkrachtverlies. Gelukkig bent u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op het juiste adres om u succesvol te laten helpen aan het hebben van warme en koude handen, die vaak horen bij het Carpaal Tunnel Syndroom.

Neem daarom snel contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland of kijk op onze website voor meer informatie en het gratis E-book.

Waarom is het belangrijk om warme / koude handen te laten behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Syndroom-klachten als het afwisselend hebben van warme/koude handen, is het onverstandig om hier lang mee door te blijven lopen. Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland starten wij daarom direct bij de eerste afspraak al met behandelen. Op deze wijze willen wij uw warme en koude handklachten snel positief beïnvloeden. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werkt nu al 11 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij Carpaal Tunnel Syndroom) en de resultaten zijn heel uitstekend!  Herkent u zich in de klachten van het Carpaal Tunnel Syndroom?

Aarzel dan niet en neem contact op met Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland!

Wat zijn de consequenties als je  warme / koude handen niet laat behandelen?

Sommige mensen lopen heel lang door met een klacht als het afwisselend hebben van warme en koude handen. Dit brengt echter wel het risico met zich mee dat de beknelde zenuw blijvend beschadigd zou kunnen raken. Daarom starten wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland direct bij uw eerste afspraak de behandeling.

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland zijn wij to the point en meedenkend. Ook geven wij vaak persoonlijk brace-advies als mensen bijvoorbeeld ’s nachts last hebben van afwisselend warme/koude handen. Mocht u vragen hebben of verdere informatie willen, bel dan het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.

Hoe kan je warme / koude handen laten behandelen?

De Phystrac is een tractie-apparaat dat sinds 1995 in Nederland gebruikt wordt om patiënten met Carpaal Tunnel Syndroom te behandelen. Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werken wij al 11 jaar met de Phystrac.

Ook bij klachten als het afwisselend hebben van warme en koude handen kan deze behandelmethode heel effectief en succesvol zijn. Duizenden patiënten zijn bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland genezen van hun Carpaal Tunnel Syndroom en momenteel hebben wij 5 Phystracs staan, waardoor er geen wachtlijst is!

De behandeling is dus zeer effectief en bovendien goed te verdragen. Neem vandaag nog contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om een afspraak in te plannen.  Bel ons gerust op 015-3030259 of stuur ons een email: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.