Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland wordt nauwkeurig gemeten of er bij u sprake is van spierkrachtverlies in de handen. Dit is een bijkomend symptoom van Carpaal Tunnel Syndroom en daarom meten wij direct bij de intake bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland uw spierkracht. Daarna kijken wij in een tabel hoe uw spierkracht zich verhoudt tot uw leeftijdsgenoten. Tussentijds en bij de laatste behandeling meten wij uw spierkracht nog eens. Ervaart u spierkrachtverlies en herkent u zich in sommige symptomen die horen bij het Carpaal Tunnel Syndroom? Maak dan gauw een afspraak bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland.

Hoe werkt Spierkrachtverlies of wat zijn de symptomen?

Indien er sprake is van spierkrachtverlies in de handregio, dan wordt dit direct vastgesteld bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland. De reden dat de spierkracht verminderd is, heeft te maken met de beknelde handzenuw. Door deze beknelling is de aansturing en de kracht van de vingers verminderd. Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland wordt dit uitgelegd met behulp van een instructieposter. Veel mensen geven aan ook dingen uit de handen te laten vallen, ook dit hangt samen met spierkrachtverlies en gevoelsstoornissen. Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland bent u aan het beste adres om u snel en succesvol te laten behandelen tegen het Carpaal Tunnel Syndroom.

Waarom is het belangrijk om Spierkrachtverlies te laten behandelen?

Het is van belang om actie te ondernemen als er bij u sprake is van het Carpaal Tunnel Syndroom. Wij zien bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland met regelmaat patiënten die al lang doorlopen met de klachten die zij ervaren. Dit terwijl de oplossing dichtbij is!

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland maken wij al verscheidene jaren gebruik van de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS). Door de jarenlange ervaring die wij binnen Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland hebben opgebouwd, weten wij hoe wij u het snelst van uw klachten kunnen afhelpen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een afspraak!

Wat zijn de consequenties als je Spierkrachtverlies niet laat behandelen?

Het is absoluut raadzaam om actie te ondernemen indien er bij u sprake is van Carpaal Tunnel Syndroom. Wij weten bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland dat als u te lang doorloopt met deze de klachten, de kans aanwezig is dat de beknelde zenuw onherstelbaar beschadigd raakt. In een gevorderd stadium ziet de zenuw er dan paars in plaats van geel uit. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland start direct bij het eerste consult de behandeling om zo snel mogelijk effect te sorteren. Neem daarom contact op met Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland, de oplossing is hier aanwezig!

Hoe kan je Spierkrachtverlies laten behandelen?

Wij behandelen u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland met de Phystrac (tractie-apparaat bij Carpaal Tunnel Syndroom). Dit tractie-apparaat bestaat al ruim 25 jaar. Duizenden patiënten gingen u voor en het lukt ons bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om 80% van de patiënten klachtenvrij te krijgen. De behandeling is pijnvrij en goed te verdragen! Het kan zo zijn dat u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland het advies krijgt om bij de therapie (tijdelijk!) een nachtspalk (polsbrace) te combineren. Hierover krijgt u tekst en heldere uitleg bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen hebben? Bel het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of mail ons op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.