Jarenlang was de enige behandeling voor het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) een operatie, met de nodige kosten die daarmee gepaard gaan. Het vervelende van het Carpaal Tunnel Syndroom is dat het u ernstig kan belemmeren in uw bewegingen, als er niets aan gedaan wordt. De keuze om het Carpaal Tunnel Syndroom op te lossen met een operatie lijkt dan voor de hand te liggen. Los van het feit dat een Carpaal tunnel syndroom operatie hoge kosten met zich meebrengt, is het helemaal niet zeker dat zo’n operatie effect heeft. Bovendien vergt een operatie van het Carpaal Tunnel Syndroom ook een lange hersteltijd.

Kan Carpaal Tunnel Centrum iets doen aan Carpaal Tunnel Syndroom zonder operatie en hoge kosten?

Gelukkig is voor de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom nu geen operatie met hoge kosten meer nodig! U kunt nu bij Carpaal Tunnel Centrum terecht voor een behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom zónder operatie, en dus ook zonder de hoge kosten. Nog beter is dat deze behandeling een bewezen beter effect heeft dan zo’n operatie. En dat betekent bovendien dat u ook geen rekening meer hoeft te houden met onmogelijk lange hersteltijden na de operatie van het Carpaal Tunnel Syndroom, u kunt direct weer aan het werk. Geen ziekmeldingen meer nodig, u kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden weer uitvoeren. Het resultaat van deze behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom zónder operatie en zonder hoge kosten is bovendien blijvend.

Wat houdt de behandeling van mijn Carpaal Tunnel Syndroom zonder operatie in?

Een operatie brengt altijd hoge kosten met zich mee, omdat deze in een steriele ruimte uitgevoerd moet worden met een team van medisch personeel. Bij Carpaal Tunnel Centrum is de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom zonder operatie en zonder hoge kosten mogelijk, omdat we u behandelen met behulp van het Phystrac-tractieapparaat: Voor het Phystrac-tractieapparaat worden uw onderarm en ellenboog gefixeerd, om de pols gaat een band met een trekmechanisme. Dan wordt er gecontroleerd getrokken aan de pols, dit zal gedoseerd gebeuren. Hierdoor zal de beknelde zenuw die deze klachten veroorzaken weer ruimte krijgen, waardoor de klachten verdwijnen en niet meer terugkomen. Er wordt niet gesneden, de behandeling duurt maar kort en u kunt direct verder met uw normale bezigheden.

Wat zijn de voordelen van de behandeling van Carpaal Tunnel Syndroom met het Phystrac-tractieapparaat ten opzichte van een operatie?

Los van de al genoemde hoge kosten van een operatie duurt de behandeling van Carpaal Tunnel Syndroom met het Phystrac-tractieapparaat op zich maximaal maar 15 minuten. Er worden dan ongeveer 30 tracties uitgevoerd. Herstel vindt meestal plaats na zo’n 12 tot 14 behandelingen, meer dan 80% van de patiënten zijn daarna blijvend van de klachten verlost. Afgezet tegen de Carpaal Tunnel Syndroom operatie zijn de kosten hiervan vele malen lager. Bovendien hanteert Carpaal Tunnel Centrum géén wachtlijst, en kunt u vrijwel direct terecht!

Heeft u genoeg informatie over de Carpaal Tunnel Syndroom behandeling zonder operatie tegen hoge kosten? Als u hier meer over wil lezen, klik dan op een van de onderstaande links: