Een jeukend gevoel in de hand is een symptoom dat nogal eens beschreven wordt door mensen die bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland langskomen. Er zijn veel symptomen die horen bij het Carpaal Tunnel Syndroom, zoals onder meer pijnklachten, tintelingen, gevoelsstoornissen, spierkrachtsverlies en stijfheid, maar soms geven mensen bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland dus ook aan dat de hand jeukt.

U bent bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan het juiste adres om u vakkundig en succesvol te laten behandelen aan het Carpaal Tunnel Syndroom.

Neem daarom contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland, als u snel van uw Carpaal Tunnel Syndroom klachten verlost wilt zijn!

Wat zijn de oorzaken van een Jeukend gevoel in de hand?

Als er sprake is van Carpaal Tunnel Syndroom, dan is de middelste handzenuw bekneld, dit kan een jeukend gevoel in de handen geven. Wij geven u hier bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland een duidelijke uitleg over aan de hand van een poster, die beschrijft wat het Carpaal Tunnel Syndroom precies doet. Een jeukend gevoel in de handen is een symptoom dat regelmatig benoemd en herkend wordt door patiënten met het Carpaal Tunnel Syndroom.

Door onze jarenlange ervaring, weten wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland exact wat de meest voorkomende symptomen zijn én hoe we iedere patiënt zo goed mogelijk kunnen behandelen en adviseren, om snel van deze klachten af te komen.

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie, bel dan het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.

Waarom is het belangrijk om Jeukend gevoel in de hand te laten behandelen?

Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland beginnen wij bij de eerste afspraak al met behandelen. Dit doen wij omdat Carpaal Tunnel Syndroom-klachten -zoals het hebben van een jeukend gevoel- daardoor snel teniet gedaan kunnen worden. Daarnaast is het ook verstandig om met jeukende handen niet al te lang door te lopen, zonder er iets aan te laten doen. Het wijst immers op een beknelde handzenuw en bij te lang doorlopen, kan deze onherstelbaar beschadigd raken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak? Neem contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland of kijk op onze website voor meer informatie en het gratis E-book.

Wat zijn de consequenties als je het niet laat behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland adviseren wij om niet te lang door te lopen met jeukende handen. Als dit wel gebeurt, kan de bij het Carpaal Tunnel Syndroom beknelde zenuw beschadigd raken. Wij willen snel resultaat behalen bij uw klachten en daarom start Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland direct bij uw eerste afspraak de behandeling. Om de jeukende en tintelende handen ’s nachts tegen te gaan, geven wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland daar waar het nodig is, ook persoonlijk brace-advies.

Heeft u aanvullende vragen over de klachten of over uw vergoeding, of wilt u een afspraak? Neem dan contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland.

Hoe kan je een Jeukend gevoel in de hand laten behandelen?

Inmiddels werkt het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland al  11 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS). Duizenden patiënten hebben wij van hun klachten, zoals bijvoorbeeld jeukende handen, afgeholpen. U bent dus bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op het juiste adres om u vakkundig en succesvol te laten helpen bij de klachten van het Carpaal Tunnel Syndroom. Herkent u zich in de klachten Carpaal Tunnel Syndroom of jeuken en tintelen uw handen?

Aarzel niet en plan een afspraak in!

Wij zijn makkelijk bereikbaar, dus bel gerust het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.