Een klacht als dingen uit de handen laten vallen wordt door patiënten vaak aangegeven bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland, omdat dit een typisch kenmerkend symptoom van Carpaal Tunnel Syndroom is. Bij de eerste afspraak voeren wij de anamnese uit en vragen wij u naar de symptomen die u ervaart bij uw klacht. Indien er sprake is van Carpaal Tunnel Syndroom, dan ondergaat u direct bij uw eerste afspraak bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland al de behandeling. Als u regelmatig dingen uit de handen laat vallen én u herkent bij uzelf meer symptomen van het Carpaal Tunnel Syndroom, kom dan gauw langs bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland.

Waarom laat ik dingen uit mijn handen vallen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland wordt u gevraagd of u dingen uit de handen laat vallen. Tevens meten wij direct uw spierkracht. Omdat bij het Carpaal Tunnel Syndroom de mediane handzenuw bekneld is, in de carpale tunnel kunt u dingen uit de handen laten vallen. Hierover krijgt u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland uitleg bij uw eerste afspraak met behulp van een instructieposter. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de kenmerken zijn van het Carpaal Tunnel Syndroom en daarom kunnen wij snel vaststellen of een behandeling bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland voor u effectief is of niet. Voor succesvol behandelen bij Carpaal Tunnel Syndroom, bent u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op het juiste adres!

Kan ik het behandelen als ik dingen uit mijn handen laat vallen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland zijn wij van mening dat als u Carpaal Tunnel Syndroom-klachten heeft, er niet te lang gewacht moet worden. Met onze behandelmethode hebben wij inmiddels al duizenden patiënten succesvol geholpen. Wij hebben bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland jarenlange ervaring op dit gebied en wij weten wat de beste behandelmethode is. Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werken wij al ruim 10 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS) en de resultaten zijn enorm goed. Heeft u vragen of wilt u een afspraak? Neem contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland of kijk op onze website voor meer informatie en het gratis E-book.

Wat zijn de consequenties als ik mijn zelf niet laat behandelen?

Sommige mensen lopen heel lang door met een klacht als het Carpaal Tunnel Syndroom. Het nadeel daarvan is dat de beknelde zenuw beschadigd zou kunnen raken. Wij adviseren daarom bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om niet lang door te lopen met deze klachten. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland start direct bij uw eerste afspraak de behandeling. Op deze manier willen wij snel resultaat halen en dat wilt u zelf toch ook? Kijk gerust eens rond op de website en neem contact op met Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om te starten met onze succesvolle behandelmethode. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Welke behandelingen helpen wanneer ik continu dingen uit mijn handen laat vallen?

De oplossing voor uw klachten hebben wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland gevonden in de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS). Wij zijn 10 jaar geleden begonnen met deze behandelmethode en inmiddels zijn er duizenden patiënten op deze wijze succesvol geholpen. De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Mocht u ’s nachts vaak wakker worden, dan zou u het advies kunnen krijgen bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om een polsbrace te combineren bij de therapie. Als u verdere informatie wilt hebben, bel het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.