“Ik heb moeite om kleine dingen op te pakken”; dit is een tekst die wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland nogal eens voorbij horen komen. De verstoorde coördinatie of fijne motoriek, is een kenmerk dat hoort bij het Carpaal Tunnel Syndroom. Onze fysiotherapeuten van het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland nemen de symptomen met u door, die specifiek horen bij het Carpaal Tunnel Syndroom. Op deze wijze en met aanvullende neurologische testen én een spierkrachtmeting, kunnen wij vaststellen of er in uw geval sprake is van Carpaal Tunnel Syndroom. Indien dit het geval is dan zit u bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland absoluut aan het juiste adres!

Hoe komt het dat ik moeite heb om kleine dingen op te pakken?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland krijgt u een uitgebreide uitleg over het Carpaal Tunnel Syndroom. Het Carpaal Tunnel Syndroom, afgekort CTS, is een beknelling van de middelste armzenuw (nervus medianus) in de pols. Deze beknelling verstoort de werking van de zenuw en veroorzaakt de klachten. Er zijn tal van oorzaken. Overbelasting in vrije tijd en op het werk is vaak de hoofdoorzaak en dat is precies wat vaak wordt aangegeven bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland. Doordat de zenuw in de pols bekneld zit, is tevens de fijne handmotoriek verstoord. Juist daardoor hebben mensen moeite om kleine dingen op te pakken. Herkent u dit, of andere bij het Carpaal Tunnel Syndroom behorende symptomen? Neem dan contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om u snel van uw klachten af te helpen.

Waarom is het belangrijk om je te laten behandelen wanneer je moeite hebt om kleine dingen op te pakken?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland beginnen wij direct bij de eerste afspraak al met behandelen. Het is namelijk verstandig om bij Carpaal Tunnel Syndroom-klachten (bijvoorbeeld moeite hebben om kleine dingen op te pakken) snel tot actie over te gaan. Mocht u ’s nachts wakker worden van de klachten, dan is het mogelijk om direct een polsbrace aan te schaffen om eindelijk weer goed door te kunnen slapen; ook hiervoor bent u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op het juiste adres. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werkt al een lange tijd met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS) en de resultaten zijn uitstekend. Neem contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland als u vragen heeft of meer informatie wilt hebben omtrent het bij Carpaal Tunnel Syndroom. Kijk gerust op onze website voor meer informatie en het gratis E-book.

Wat zijn de consequenties als ik het niet laat behandelen?

Bij het Carpaal Tunnel Syndroom is het niet verstandig om lang door te lopen met klachten als moeite hebben om kleine dingen op te pakken. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland heeft de expertise in huis om snel, doeltreffend en succesvol, uw klacht te bestrijden. Daarom start Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland direct bij de eerste afspraak de behandeling, om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Tevens geven wij persoonlijk brace-advies indien u ´s nachts wakker ligt -door slecht slapen- van deze klacht. Aarzel niet om contact op te nemen met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland.

Hoe kan je het laten behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werken wij al heel lang met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS). Met dit tractieapparaat kunnen wij klachten als moeite hebben om kleine dingen op te pakken, succesvol behandelen. Elke zenuw moet zich in het omliggende weefsel kunnen bewegen. Bij Carpaal Tunnel Syndroom neemt de beweegbaarheid na verloop van tijd af. De Phystrac-tractietherapie brengt de beweegbaarheid met een gedoseerde tractie weer tot stand. Momenteel staan er bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland maar liefst 5 Phystracs. De behandeling is zeer effectief en bovendien goed te verdragen. Mocht u vragen hebben of verdere informatie willen, bel dan het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.