Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland horen wij vaak van patiënten dat zij wapperen met de handen, omdat dit er voor zorgt dat zij (even) minder last hebben van hun Carpaal Tunnel Syndroom. Wij weten bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland, dat dit een typisch symptoom is van Carpaal Tunnel Syndroom. Als u bij ons komt, dan nemen wij bij de eerste afspraak een intakegesprek (=anamnese) af. Wij vragen u bij de anamnese wat de symptomen zijn die u ervaart bij uw klacht. Vervolgens -indien er sprake is van Carpaal Tunnel Syndroom-, ondergaat u direct bij uw eerste afspraak bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland al de behandeling.

Waarom heb ik voel ik de neiging om te wapperen met mijn handen?

Bij het Carpaal Tunnel Syndroom is de mediane handzenuw bekneld. Hierover krijgt u bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland uitleg bij uw eerste afspraak met behulp van een instructieposter. Uw beschreven symptomen worden genoteerd en vaak is dat onder meer het wapperen met de handen. Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland weten wij dat dit komt omdat dit verlichting van klachten geeft, bijvoorbeeld als mensen er ’s nachts van wakker worden. Gedurende de nacht ligt de hand vaak in een iets gebogen positie en daarom spelen de tintelingen en/of de pijnklachten juist dan weer op. U bent bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op het juiste adres om u vakkundig en succesvol te laten helpen bij de klachten van het Carpaal Tunnel Syndroom.

Waarom is het belangrijk om symptomen van wapperende handen te laten behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Syndroom-klachten als het wapperen met de handen, is het verstandig om snel tot actie over te gaan. Daarom beginnen wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland direct bij de eerste afspraak al met behandelen. Op deze manier willen wij uw klachten en dus ook het wapperen met de handen positief beïnvloeden. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werkt al ruim 10 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS) en de resultaten zijn heel goed! Heeft u vragen of wilt u een afspraak? Neem contact op met het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland of kijk op onze website voor meer informatie en het gratis E-book.

Wat zijn de consequenties als je wapperende handen niet laat behandelen?

Wij adviseren bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland om niet te lang door te lopen met klachten als het wapperen met de handen. Sommige mensen lopen heel lang door met een klacht als het wapperen met de handen en dus met Carpaal Tunnel Syndroom. Het nadeel daarvan is dat de beknelde zenuw beschadigd zou kunnen raken. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland start direct bij uw eerste afspraak de behandeling. Op deze manier willen wij snel resultaat halen en dat wilt u zelf toch ook? Daarbij hanteren wij ook persoonlijk brace-advies als mensen ’s nachts last hebben van het wapperen met de handen. Herkent u zich in de klachten van het Carpaal Tunnel Syndroom? Aarzel dan niet en neem contact op met Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland!

Hoe kan je wapperende handen het beste laten behandelen?

Bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland werken wij sinds 10 jaar met de Phystrac (tractie-apparaat bij CTS). Juist bij het wapperen met de handen is dit de oplossing! Inmiddels zijn er duizenden patiënten op deze wijze succesvol geholpen en momenteel hebben wij bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland 5 Phystracs staan. Hierdoor kunnen wij grote aantallen patiënten op dag basis helpen. De behandeling is zeer effectief en bovendien goed te verdragen. Daarnaast zou u van Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland het advies kunnen krijgen om een polsbrace te combineren bij de therapie. Mocht u vragen hebben of verdere informatie willen, bel dan het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland op 015-3030259 of stuur ons een email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.